Anita | Kira Bella

"Waar natuur, kunst en wetenschap elkaar ontmoeten"

Het Verhaal Achter ArteBella

Meer dan 25 jaar medische en esthetische kennis, wetenschap en inzichten liggen aan de basis van ArteBella. Samen met dochter Kira Bella ben ik eigenaar van deze Medi Spa. Een oase van rust, met liefde voor de natuur. Gericht op innerlijke gezondheid en uiterlijke schoonheid combineren wij medische huidbehandelingen met biologische huidverzorgingsproducten.

  • Gediplomeerd en gecertificeerd
  • Beproefde en bewezen aanpak met uitstekende resultaten
  • Internationale opleiding op vakgebied
  • Veel internationale referenties en/of klanten
  • Toonaangevend en gerenommeerd instituut
  • Samenwerking met diverse ziekenhuizen en schoonheidsinstituten
  • Vooruitstrevende, medische behandelingen

‘Het Leven Is Kunst. Kunst Is Schoonheid. Schoonheid Is Natuurlijk’

Het Clean Beauty Concept

Binnen ArteBella Medi Spa hebben we het unieke ‘Clean Beauty Concept’ ontwikkeld. Dit concept richt zich op de schoonheid van de persoon als geheel. Hierin bieden wij huidverzorgingsproducten van Éminence Organics die rekening houdt met de gezondheid van de huid én het lichaam. ArteBella is zich bewust van het milieu en de toxische ingrediënten die veel in cosmetica voorkomt. Het is net zo belangrijk te weten wat er niet in een product dan wat er wel in zit. Sommige ingrediënten, de zogenaamde chemische additieven, kunnen op lange termijn schade aanrichten aan onze cellen. Volgens wetenschappelijke studies absorberen vrouwen jaarlijks tot wel 3 kg chemicaliën uit cosmetica en toiletartikelen. Wij hebben gekozen voor hoogwaardige ingrediënten, afgeleid van gecertificeerde bronnen én die milieu vriendelijk zijn. Het geeft de wereld bovendien iets terug, voor elk verkocht product wordt een boom geplant. De Kids Foundation verzorgt gezonde maaltijden voor zieke kinderen.

We eren en respecteren de natuur, het lichaam en de planeet terwijl we de wetenschap omarmen

Gericht op huidverbetering bieden we unieke behandelingen aan die de huidgezondheid ten goede komen. Behandelingen die speciaal zijn ontwikkeld of samengesteld op basis van kennis en jarenlange ervaring. Waar mogelijk op een zo natuurlijk mogelijke manier met Biologische of Veganistische behandelingen, of waar nodig met geavanceerde technologie en wetenschappelijk onderbouwde behandelingen om huidschade, door interne of externe factoren om te keren.

Onze missie is het leveren van effectieve en duurzame huidverbetering in een fijne omgeving, waarin resultaat en welbevinden samengaan. Om u een heerlijke ervaring, maar vooral een prachtige stralende huid bezorgen!

‘With Love’ – ArteBella

In de praktijk van Anita heb ik al een paar huid behandelingen gehad met goede resultaten. In een goede sfeer waarbij aandacht is om je op je gemak te stellen. Een aanrader.
Anita is gifted! Her understanding of all skin types and issues from teens to mature skin issues is truly extensive. I have never had better results over the years with any other aesthetician. I highly recommend her.
Clearly, the best trained aesthetician I know.
Previous
Next

Over Anita Rullens

Eenvoud Is Elegantie

Dit is de filosofie van Anita Rullens, huidspecialiste en ervaren beauty ondernemer. Al in haar tienerjaren ontdekte Anita haar passie voor schoonheid, een passie die haar leven verder invulling zou gaan geven.

De Opkomst Van De MediSpa

Ze integreerde en studeerde aan het Aesthetics College (Verenigde Staten) waar de studie zich richtte op holistische, klinische en medische huidbehandelingen. Na haar afstuderen trad ze in dienst bij een plastisch chirurg. Ze verdiepte zich in de medische esthetiek waar ze al snel vertrouwen won en succesvol werd. Later assisteerde ze andere klinieken met het opzetten van huidverzorgingscentra, de zogenaamde Medi Spa’s. Intussen schoolde ze continue bij op vakkennis en diverse behandeltechnieken, die haar goed van pas kwamen in de samenwerking met plastisch chirurgen. Ze leerde alles over peelings, lasers, injectables en verschillende huidverbeteringstechnieken. Het assisteren bij ingrepen en vooral ook observeren wakkerden haar interesse in de fysiologie en histologie van de huid echter nog meer aan.

Hierdoor groeide het besef hoe belangrijk, maar ook hoe beperkend de professionele huidverzorging was. Anita’s fascinatie in de wetenschap en effectieve productingrediënten groeide. Ze selecteerde de meest resultaatgerichte productlijnen die beschikbaar waren. Deze inzichten en beslissingen waren de pijlers van het succesvolle ondernemerschap in de Medi Spa’s. Ze stelde een standaard op over de medische esthetiek en startte een opleiding voor schoonheidsspecialistes over het beleid en procedures van werken in een medische praktijk.

Het Bloed Kruipt Waar Het Niet Gaan Kan..

Na 25 jaar is Anita terug bij haar roots, maar onverminderd gepassioneerd. Schoonheid zit in haar DNA verweven. Nu gaat ze haar ervaring en inzichten van 25 jaar uitdragen in haar nieuwe bedrijf ArteBella Skin Health. Een manier van werken en denken waar Nederland aan toe is. ArteBella biedt een omgeving van rust en kalmte, gekoppeld aan liefde voor de natuur en haar filosofie van innerlijke gezondheid en schoonheid.
ArteBella implementeert medische huidbehandelingen met organische huidverzorgingsproducten die ze zorgvuldig geselecteerd heeft. Ze maakt een unieke combinatie van uiterst werkzame huidverzorgingstechnologiën, waardoor het ArteBella team van esthetische en medische professionals de juiste behandelingen en producten kan inzetten voor het verkrijgen van de gewenste resultaten.

Over Kira Bella

Ze kreeg het met de paplepel ingegoten. Met een moeder als huidspecialiste/ beauty ondernemer en een vader als plastisch chirurg vertoefde ze vele uurtjes binnen de muren van de kliniek in Amerika. Met haar kinderlijke openheid en nieuwsgierigheid leerde ze spelenderwijs wat er in die wereld gebeurde, en gaandeweg raakte ze steeds meer gefascineerd, op haar eigen wijze wel te verstaan.

Kira Bella was een fantasierijk kind dat al vroeg geïnteresseerd was in kruiden en magie. Alternatieve geneeswijzen boeiden haar enorm. Ze wilde massagetherapeut worden en mensen beter maken in de breedste zin van het woord. Niet zozeer op de werking van het lichaam op zichzelf, maar meer holistisch, allesomvattend.

In 2010 keerde Kira Bella samen met haar moeder terug naar haar Nederland, het geboorteland van haar moeder.

Kira Bella heeft een wel heel bijzondere visie, het bij elkaar laten komen van twee werelden.

ArteBella

Met slechts 18 lentes jong is Kira erg betrokken bij het opzetten van ArteBella Medispa, en wel op een heel bijzondere manier. De kennis en inzichten van Kira zijn namelijk allesbehalve wat we gewend zijn in de hedendaagse beauty industrie.

Elke salon in Nederland heeft specialisten en huidtherapeuten die veel kunnen, maar die vooral gericht zijn op de behandelingen en de resultaten. Overgenomen uit de boeken of leerschool. Maar de wetenschap over wat er echt gebeurt in het lichaam of op de huid, door en door kennen wat het echt doet, die is vaak wat verder te zoeken. Ze zijn vooral uitvoerend bezig. 

Tenslotte wil Kira niet in hokjes denken, maar ‘perfectly imperfect’ zijn. Zoals het leven is, en waar uit de natuur nog heel veel winst te behalen is. 

Ze is pas 18, en zegt zeker nog lang niet alles te weten, maar schroomt niet om hulp van haar netwerk in te roepen om door te leren en verder te komen. En alles wat ze weet en leert past ze toe in ArteBella Medispa. Daar waar haar hart naar uitgaat en ze van grote toegevoegde waarde kan zijn in de huid, gezondheid en welbevinden van hun gasten. 

Ze heeft zich altijd nauw verbonden gevoeld met de natuur. Ze liep op blote voeten in het gras, klom  in bomen en had op haar verlanglijstje een kruidenstamper staan. Ze is enorm gefascineerd door de kracht van de natuur en wil daar iets mee doen. De kennis van de medische wereld en de kennis van de natuur bundelen.  

Sorry, the comment form is closed at this time.