Synergie Skin en Synergie Minerals

Synergie Skin en Synergie Minerals

Synergie Skin en Synergie Minerals, hét merk cosmeceuticals en minerale make-up uit Australië die de gezondheid en vitaliteit van de huid op de lange termijn zeker stellen.

Synergie Skin werd geboren uit de visie van Terri Vinson om zeer actieve en doeltreffende cosmeceuticals te maken, vrij van (potentieel) toxische en schadelijke ingrediënten.

Terri’s Clean Science filosofie is daarom de kern van Synergie Skin.
In het kort betekent dit dat de best mogelijke synthetisch geproduceerde ingrediënten worden gecombineerd met de beste ingrediënten uit de natuur. Door meerdere bestanddelen te combineren in een dagelijkse huidverzorgingsroutine werken deze in synergie met elkaar om de huid op elke leeftijd doelgericht te verbeteren. 

Synergie biedt u de garantie dat haar producten:

 • de huid zichtbaar verbeteren
 • diep in de huid doordringen (op cel-niveau) voor een optimaal resultaat
 • veilig, gebruiksvriendelijk en stijlvol zijn.

Alle Synergie huidverzorging en minerale make up zijn vrij van:

 • Parabenen en andere mogelijk schadelijke conserveringsmiddelen;
 • Kunstmatigekleurstoffen;
 • Kunstmatigegeurstoffen;
 • SLS(ofanderenatriumsulfaten);
 • PEG of propyleenglycol;
 • Talk;
 • Dimeticon

Gegarandeerd diervriendelijk

Alternatieve manieren van het testen van huidproducten dan het testen op dieren zijn niet alleen ethisch verantwoord, maar leveren ook nauwkeurigere onderzoeksresultaten op. Voor het behalen en behouden van de Australische CCF certificering, heeft Synergie Skin bewezen dat niet alleen elk product, maar zeker ook elk afzonderlijk ingrediënt niet op dieren werd / wordt getest.

WAAROM IS SYNERGIE SKIN ZO BIJZONDER?

Synergie Skin is niet zomaar het zoveelste cosmeceutical merk……… Synergie Skin is bedacht en ontwikkelt vanuit de filosofie van oprichtster Terri Vinson en reikt verder dan alleen het combineren van natuurlijke en organische werkstoffen met cosmeceutisch ontwikkelde ingrediënten.​

Alle producten worden samengesteld door biologisch wetenschapper en cosmetisch chemicus Terri Vinson en zijn wetenschappelijk onderbouwd, clinisch effectief en bevatten geen twijfelachtige ingrediënten. De productlijn is opgebouwd uit diverse categorieën, eenvoudig in gebruik en het belangrijkste, het geeft een echt zichtbare verbetering van de huid.

Cosmeceuticals worden geclassificeerd als een ingrediënt dat kan leiden tot biologische verandering in de huidcellen. Het is geen ‘medisch middel’ dat een doktersvoorschrift vereist, of een ‘cosmetisch middel’ dat geen biologische verandering in de huid veroorzaakt. Cosmeceuticals werken doelgericht door de huid diep te penetreren en daar de gewenste veranderingen te creëren.

TERRI’S FORMULEREND PRINCIPE

Terri formuleert haar producten volgens het SEEL-principe.

Net zoals een eenvoudig ‘zaadje’ evolueert naar een levensvatbare plant, zijn ook cosmeceuticals in de loop der jaren geëvolueerd van eenvoudige crèmes tot complexe producten, waarvan sommige in staat zijn meetbare resultaten te behalen. Onze industrie werd voortdurend gebombardeerd met media-hypes. We moeten onderscheidend worden en een product beoordelen op:

 • Ingrediënten en hoge concentraties actieve werkstoffen
 • Klinische gegevens om de beweringen te ondersteunen
 • Wetenschap en technologie ter ondersteuning van de werkzaamheid van het product

Formuleren is niet zomaar een verzameling willekeurige ingrediënten nemen, ze samen mengen en hopen dat ze werken! Het is een veeleisende wetenschap waarbij gedegen onderzoek en testen nodig zijn voordat ze voor verkoop worden vrijgeven. Zoals Terri zegt “als ik de producten niet zou gebruiken voor mijn kinderen of voor mezelf, zou ik ze niet aan mijn klanten beschikbaar stellen”.

Alle ingrediënten en eindproducten van Synergie Skin moeten voldoen aan de volgende eigenschappen om als een geldige cosmeceutical te worden beschouwd.

Stabiliteit – het ingrediënt mag niet gevoelig zijn voor oxidatie of afbraak.
Effectiviteit – het ingrediënt moet doeltreffend werken en feitelijke gegevens bevatten om de voordelen te ondersteunen.
Elegantie – het ingrediënt moet een ‘feel good’-kwaliteit hebben. De klant moet het product willen aanraken en voelen en het product mag geen onaangename geur hebben.

Levering – de actieve ingrediënten moeten de juiste plek in de huid kunnen bereiken om de gewenste biologische effecten te creëren. Dit is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder: de diepte en locatie van de huidcellen, de grootte en structuur van de cosmeceutical molecule en de zuurgraad / alkaliteit van het ingrediënt.

Sorry, the comment form is closed at this time.