Microneedling

De Dermica Pen is het meest professionele en geschikte systeem op het gebied van microneedling. Een behandeling met de Dermica Pen is een hygiënische, snelle en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen. Een microneedling behandeling met Dermica Pen kan net zo effectief zijn als ablatieve laserbehandelingen (Fraxel en IPL), de resultaten zijn vergelijkbaar met die van chemische peelings. Kan toegepast worden als alternatieve behandeling of zelfs in combinatie met andere behandelingen.

Het doel van een microneedling Dermica Pen behandeling is om structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen. Het effect van microneedling met de Dermica Pen is dat er, op natuurlijke en veilige wijze, een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kunnen worden.

De disposable en steriele Dermica Pen cartridge bestaat uit 11 minuscule naaldjes die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren. Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei- en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt door huidvernieuwing. Door deze factoren zal huidverjonging plaatsvinden. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en instelbare diepte van de naaldjes tijdens de behandeling, maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. De Dermica Pen is zo geavanceerd dat zelfs gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.

Behandelindicaties

  • fijne lijntjes, rimpels
  • huidverslapping
  • grove poriën/huidstructuur
  • pigmentatie problemen
  • alopecia kaalheid – dunner wordend haar
  • acne littekens – hypertrofische en hypertrofische littekens
  • brandwonden, striae
  • zwangerschapsstriemen

Before / After

Sorry, the comment form is closed at this time.