ArteBella COVID-19 Update

ArteBella COVID-19 Update

Hartelijk dank aan onze trouwe ArteBella klanten in deze moeilijke periode van het Coronavirus.  Velen hebben ons mooie berichten gestuurd van medeleven voor onze zaak en sommigen blijven vragen om ons product en (virtuele) service te leveren en naar wanneer we doorgaan met behandelen. Graag delen wij nu met jullie waar wij zoal mee bezig zijn geweest achter de schermen deze afgelopen weken…

Wij bevinden ons momenteel wereldwijd in een lockdown situatie.  Dit zal lang duren maar toch zal er ook weer een einde aan komen.  Te zijner tijd zullen velen onder ons de wens hebben om weer te reizen en de levensstijl op te pakken die we gewend zijn. Er zullen ongetwijfeld langdurige veranderingen plaatsvinden, desondanks zullen wij toch weer graag iets voor onszelf willen doen: de ontspanning opzoeken. Des te meer na deze spannende en stressvolle periode.

Zoals velen van jullie hebben ervaren is onze focus niet alleen de huid, maar juist de algemene gezondheid. Stress, ons levenspatroon, en voeding hebben veel invloed op de huid en de algemene gezondheid van ons lichaam. Vandaag evenals in het verleden luisteren wij graag naar de wensen van onze klanten en geven wij graag advies waar dit mogelijk is, of wij nemen contact op met de specialisten in ons team, die onze filosofie en aanpak delen.

– Where Nature, Art, and Science Meet –

Terwijl wij nog ondersteuning bieden aan onze bestaande klanten, zijn wij tegelijkertijd drukbezig met het opzetten van onze nieuwe locatie in Plockton, in de prachtige, serene setting van de Schotse Hooglanden.

Op deze locatie zullen wij Wellness Retreats en arrangementen aanbieden, voorzien van overnachtingen. Het menu zal bestaan uit biologische en veganistische gerechten, bereid met zorg en aandacht voor de welzijn van zowel uzelf als de aarde. Aangeboden worden ook verscheidene activiteiten en evenementen, binnen- en buitenshuis. Voor iedereen iets dus, of dat een ontspannend sessie yoga of een wilde natuurwandeling is.

Houd dus goed onze social media en website in de gaten voor updates over de ontwikkelingen!

In de tussentijd wensen wij u, en uw familie en vrienden allen veiligheid, en gezondheid toe!

Met hartelijke groet,

ArteBella

Sorry, the comment form is closed at this time.