VI Peel

Peeling proces

VI Peel richt zich op het vernieuwen van de huid in plaats van op enkel het peelen van de huid.
Het systeem omvat een unieke combinatie van actieve ingrediënten, waarbij de werkstoffen dieper in de huid worden getransporteerd.

 

Voordelen VI Peel
De peeling is nagenoeg pijnloos.  Na de behandeling kunnen normale activiteiten direct hervat worden.  Binne 1 week bereik je een gezonde, stevige en jonger uitziende huid.  De VI Peel is geschikt voor alle huidtypen, de enige peeling voor behandeling van zowel de lichte huid als de donkere huid.

 

Kenmerken
Synergetische mix van actieve ingrediënten voor:

  • Verbetering van de huidskleur, huidstructuur en helderheid van de huid
  • Vervagen van huidverkleuringen (ouderdomsvlekken, rosacea, sproeten, pigment­stoornissen, hyperpigmentatie en gelaatsmelasma)
  • Verfijnen van de poriën, voor een gladder uitziende huid
  • Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
  • Zuiveren van de huid met acne en onzuiverheden, ontstekingen, bacteriën en overmatige opbouw van talg in de huidcellen
  • Stimuleren van huideigen collageen­ en elastineproductie voor een zichtbaar stevige, jongere huid

 

Behandelindicaties

Anti-aging – VI Peel en VI Peel Precision hebben een krachtige werking op de verouderde huid. Deze peelings helpen lijntjes en rimpels te verminderen, verbetert de huidtextuur en stimuleert de productie van collageen.

Acne, onzuiverheden en littekens – VI Peel Purify en VI Peel Purify Precision Plus werken heel gericht op acne, onzuiverheden en acne littekens. Het zuivert de poriën, remt de bacteriegroei, regenereert en beschermt de huid.

Hyperpigmentatie – VI Peel Precision Plus zorgt voor een opzienbarende verbetering bij een huid met melasma, post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH), pigment-stoornissen en hyperpigmentatie.

Gevoelige huid – VI Peel verbetert een gevoelige huid, zoals bij rosacea, eczeem en psoriasis.

Before / After

Sorry, the comment form is closed at this time.